Tip: een e-chopper huren in Limburg

Het diverse landschap van Limburg ontdek je zonder inspanning met een e-chopper. Een e-chopper is een elektrische, stoerdere en lagere uitvoering van een scooter. Bij ons kun je een e-chopper huren en wij geven je graag wat tips voor je e-chopperavontuur in Limburg.

Een e-chopper huren

De e-chopper is het perfecte, duurzame vervoersmiddel voor een avontuur in de omgeving van Parc Buitengewoon. Via Eurowheelz kun je een e-chopper huren en vertrekken vanaf ons terrein. De e-choppers rijden met maximaal 25 kilometer per uur en om ze te besturen heb je een brommer- of autorijbewijs nodig. Je huurt de e-chopper met een volle accu, waarmee je tot vijftig kilometer kunt rijden. Heb je daarna nog geen genoeg van je tocht? Dan laad je hem onderweg op terwijl je in het zonnetje geniet van een hapje en drankje op een gezellig terras.

e-scooter-maasduinen

Een cultureel uitje met de e-chopper

Je gedraagt je als e-chopperrijder als een fietser: je rijdt op de fietspaden waar fietspaden zijn. Dat betekent dat je ook gebruik kunt maken van het fietsknooppuntennetwerk en de fietsroutes in Limburg. Bezoek het historische stadscentrum van Gennep en rijd naar het noorden voor een frisse duik in zwemplas de Zevenbergen. Door de prachtige, heuvelachtige natuur van de Mookerheide steek je de provinciegrens over naar Gelderland. Je arriveert in hét wijndorp van Nederland: Groesbeek. Geniet van wijngaarden op glooiende heuvels en breng een bezoekje aan het oorlogsmuseum en de nabijgelegen oorlogsgraven. Vergeet ook niet met uitzicht van een lokaal gemaakt wijntje te genieten, voordat je via het Duitse Reichswald weer naar het park rijdt.

e-chopper-arcen

Een e-chopper huren voor een rondje Maasduinen

De e-choppers die je bij ons kunt huren, hebben precies genoeg batterij voor een prachtig rondje Maasduinen. Dit Nationaal Park heeft duinen, heide, bossen en meren en voelt bijna buitenlands aan. Slinger door de natuur, geniet van een drankje op het terras in de sluis bij het Reindersmeer. Parkeer je e-chopper en wandel een rondje om het meer. Heb je niet zoveel zin of tijd om te wandelen? Dan is heen en weer het water oversteken met het trekpondje al de moeite waard. Het lijkt er meer op Zweden dan op Nederland. Leer meer over de Maasduinen in het bezoekerscentrum aan het meer, voordat je via een andere route weer terug naar het noorden rijdt.

scooter-maasduinen-limburg

Zelf een e-chopper huren?

Wil je zelf een e-chopper huren en een ritje maken vanaf Parc Buitengewoon. Reserveer via Eurowheelz en kies Parc Buitengewoon als locatie. Je kunt de tarieven voor het huren van de e-chopper op de website van Eurowheelz bekijken.

Combineer je e-chopper uitje met een unieke overnachting in één van onze unieke glamping accommodaties. Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag kun je na afloop van je ritje genieten van huisgemaakt eten in onze kas of op ons terras.

elektrische-scooter-limburg

Laat een reactie achter