faciliteiten op het park

Met Limburgse gastvrijheid

Limburgse gastvrijheid. We zullen er alles aan doen om jou compleet in de watten te leggen. Bij aankomst heten we je hier welkom en wijzen we je de weg. In de Kas of op het terras kun je genieten van heerlijke koffie en natuurlijk limburgse vlaai. Bas en Bernadette zorgen elke ochtend voor een heerlijk ontbijtje met streekproducten. Bij de receptie kun je terecht met al je vragen over het Parc, activiteiten en de omgeving. Tot slot is er op ons park overal gratis wifi.

Opening-Parc-Buitengewoon-302-scaled

Horeca

Beste aankomende gast van parc Buitengewoon.

We zijn open op maandag-donderdag-vrijdag en zaterdag van 15.00 tot 20.00. We serveren op die dagen een daghap voor 17.50 per persoon excl. drankjes. Bij aankomst kan er gevraagd worden naar de daghap van die dag.

Tevens is er voor aankomst ook al een hoop lekkers te bestellen, denk aan een Gennepse Bierproeverij, een borrelbord OF een lekker flesje bubbels. Mocht dit jullie niet passen? Voel je dan vrij om lekker in de omgeving te gaan eten OF vanuit onze omgeving te laten bezorgen!

Voor onze gasten is er elke dag een ontbijtservice. Het ontbijt met heerlijke streekproducten is inclusief.

jacuzzi parc buitengewoon

Jacuzzi

Bent je écht toe aan maximaal ontspannen? Maak dan gebruik van ons Jacuzzi arrangement.
Je kunt heerlijk 2,5 uur ongestoord bubbelen in de jacuzzi en je krijgt er een flesje bubbels bij. 
Het arrangement is €60 voor 2 personen.

sanitaire voorzieningen parc buitengewoon

Sanitaire voorzieningen

Onze algemene sanitaire voorziening is voorzien van 3 wasplekken, 3 douches, 3 toiletten en een afwasplek. De afwasplek voorzien van afwasmiddel. In alle toiletten is wc-papier aanwezig.

Als je in een van de glampingtenten verblijft, kun je een handdoekenpakket en Rituals toiletartikelen optioneel bijboeken. 

Eurowheelz

E-scooters

Hoe leuk is het om de omgeving te gaan verkennen op de E-scooter?!

Praktische informatie: de scooter gaat tot 25 km/u. Een elektrisch Bromfiets- of autorijbewijs is verplicht. Je heeft tot 50 km rijplezier op een volle accu. De e-scooters zijn geschikt voor 18 jaar of ouder. Max. één persoon per scooter.

Het reserveren van de e-chopper gaat via de website van eurowheelz.nl/reserveren.

U kunt vooraf uw aankomst boeken. Bij het ophalen van de e-scooter dient u de reserveringsbevestiging (QR code) mee te nemen naar de receptie.

Tijden & Prijzen

10.00-12.30 uur ; 2,5 uur voor €.30,00
15.00-18.00 uur : 3 uur voor € 35,00
10.00-18.00 uur : hele dag voor € 65,00

parc buitengewoon plattegrond

Plattegrond

Wil je van te voren weten waar jouw accommodatie ligt op ons park? En hoe ver je zit van de verschillende faciliteiten op ons parc? Je kunt het vinden op onze plattegrond. Klik op de afbeelding om de plattegrond te bekijken.

Buitengewone Beetle

Te huur: Buitengewone Beetle

Altijd al willen rondtouren in een cabrio? Wij hebben onze Buitengewone Beetle! Via snappcar is deze te boeken. Wie weet touren jullie lekker naar Arcen met de beetle! De Beetle is te boeken via Snappcar, klik op de afbeelding om naar de website te gaan.

Prijs per dag €75 inclusief 100 vrije KM's