glamping

Met Limburgse gastvrijheid

Limburgse gastvrijheid. We zullen er alles aan doen om jou compleet in de watten te leggen. Bij aankomst heten we je hier welkom en wijzen we de weg. In restaurant Blooming of op het terras kun je genieten van heerlijke koffie met een stuk limburgse vlaai. Ons buitengewone team zorgt elke ochtend voor een heerlijk ontbijt. Bij de receptie kun je terecht met al je vragen over het Parc, activiteiten en de omgeving. Tot slot is er op ons park overal gratis wifi.

Restaurant Blooming

Vanaf heden is ons prachtige restaurant Blooming geopend!
Hier kun je (H)eerlijk eten met een fine dine beleving.

Heerlijk kiezen uit de kaart. Wij serveren ook vegetarische gerechten en dieetwensen zijn absoluut bespreekbaar!

Ga naar www.restaurantblooming.nl om de menukaart te bekijken en te reserveren!

Ontbijten bij Gizmo, Goofy en George?

Zodra het weer het toelaat kun je in de maanden april tot en met september ontbijten bij onze 3 alpaca's George, Goofy en Gizmo. Wanneer je op ons parc verblijft kun je een upgrade boeken via het reserveringssysteem. Verblijf je niet op ons parc? Dan kun je voor 25 euro per persoon ontbijten bij onze 3 alpaca's. Mail ons met vragen omtrent de beschikbaarheid op info@parcbuitengewoon.nl

Plattegrond

Wil je van te voren weten waar jouw accommodatie ligt op ons park? En hoe ver je zit van de verschillende faciliteiten op ons parc? Je kunt het vinden op onze plattegrond.