faciliteiten op het park

glamping

Met Limburgse gastvrijheid

Limburgse gastvrijheid. We zullen er alles aan doen om jou compleet in de watten te leggen. Bij aankomst heten we je hier welkom en wijzen we de weg. In de Kas of op het terras kun je genieten van heerlijke koffie met een stuk limburgse vlaai. Bas en Wij zorgen elke ochtend voor een heerlijk ontbijt. Bij de receptie kun je terecht met al je vragen over het Parc, activiteiten en de omgeving. Tot slot is er op ons park overal gratis wifi.

evenementen Parc Buitengewwon

Elke eerste zaterdag van de maand live muziek

Elke eerste zaterdag van de maand (van april tot oktober) verzorgen wij een heerlijke avond met een 3 gangendiner en live muziek van live duo kleur! Voor maar 45 euro excl. drank kunt u genieten van 18.00 tot 21.00. Bij het diner heeft u een keuze uit 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 desserts. Geplande data: - 1 april - 6 mei - 3 juni - 8 juli - 5 augustus - 2 september - 7 oktober Komen jullie ook? Je kunt reserveren door contact op te nemen via de mail info@parcbuitengewoon.nl OF je belt ons op nummer 06-51859414

Ontbijten bij Gizmo, Goofy en George?

Zodra het weer het toelaat kun je in de maanden april tot en met september ontbijten bij onze 2 alpaca's George, Goofy en Gizmo. Wanneer je op ons parc verblijft kun je een upgrade boeken via het reserveringssysteem. Verblijf je niet op ons parc? Dan kun je voor 35 euro per persoon ontbijten bij onze 2 alpaca's. Mail ons met vragen omtrent de beschikbaarheid op info@parcbuitengewoon.nl

Eurowheelz

E-scooters

Hoe leuk is het om de omgeving te gaan verkennen op de E-scooter?!

Praktische informatie: de scooter gaat tot 25 km/u. Een elektrisch Bromfiets- of autorijbewijs is verplicht. Je hebt 50 km rijplezier op een volle accu. De e-scooters zijn geschikt voor 18 jaar of ouder. Max. één persoon per scooter. Sinds 1 januari is het verplicht om een helm te dragen, deze zijn aanwezig op het parc.

Het reserveren van de e-chopper gaat via de website van eurowheelz.nl/reserveren.

U kunt vooraf uw aankomst boeken. Bij het ophalen van de e-scooter dient u de reserveringsbevestiging (QR code) mee te nemen naar de receptie.

Plattegrond

Wil je van te voren weten waar jouw accommodatie ligt op ons park? En hoe ver je zit van de verschillende faciliteiten op ons parc? Je kunt het vinden op onze plattegrond. Klik op de afbeelding om de plattegrond te bekijken.

Buitengewone Beetle

Te huur: Buitengewone Beetle

Altijd al willen rondtouren in een cabrio? Wij hebben onze Buitengewone Beetle! Via snappcar is deze te boeken. Wie weet touren jullie lekker naar Arcen met de beetle! De Beetle is te boeken via Snappcar, klik op de afbeelding om naar de website te gaan.