bijzondere trouwlocatie

Een Buitengewone locatie voor uw huwelijk

Een Bijzondere Trouwlocatie

Prachtige trouwlocatie op een Buitengewone plek in Noord Limburg....

bijzondere plek om te trouwen

 Een belevenis….

Dineren aan een lange tafel tussen de bomen, een trouwceremonie in onze bijzondere kas of juist op een zelfgekozen plekje in onze tuinen? Bent u op zoek naar een bijzondere locatie om te trouwen? Of uw huwelijksfeest te geven? Wij zorgen voor een unieke beleving.

waar verwachtingen worden overtroffen…

Want bij ons is echt (bijna) alles mogelijk. Wij kunnen alles voor u verzorgen van dagprogramma tot diner. Van bijzondere ceremonie tot bruisende feestavond. En dan is het ook nog mogelijk om na het feesten heerlijk terug te trekken en uit te rusten in een van onze accommodaties. 

Mocht u echter ons park volledig af willen huren voor u en uw gasten, kan dat natuurlijk ook en kunnen we een nog vollediger programma voor u neerzetten. Bijvoorbeeld met een gezamenlijk ontbijt of ontbijtservice voor uw gasten. 

Wij horen graag uw wensen en wij zullen zorgen dat uw trouwdag tot in de puntjes verzorgd zal worden. Precies op de manier hoe u het zelf wenst.

bijzondere trouwlocatie
diner in een kas

En herinneringen worden gemaakt….

WIj nodigen u graag uit om kennis te komen maken met ons en we geven u graag een rondleiding door ons prachtige park en feestlocatie. Dan horen wij graag uw wensen en hoe u uw evenement voor u ziet. Wij zullen ons uiterste best doen om een onvergetelijke herinnering met u neer te zetten. 

Wilt u trouwen in....

Met Limburgse gastvrijheid

De Kas

Een prachtige glazen kas, waar je onder de wolken kunt feesten.  

Groepen vanaf 50 personen

Het Terras

Alsof je in een Italiaans wijnhuis bent, met uitzicht op het water en prachtige tuinen. Borrelen of dineren, het kan op ons prachtige terras.

In de tuinen

Of natuurlijk ergens op een zelfgekozen plek in onze prachtige tuinen. Het kan allemaal.

Laat u meenemen in onze bijzondere feestlocatie

Kom VRIJBLIJVEND met ons kennismaken. Kom de tuinen bekijken en laten we samen bedenken hoe we uw evenement Buitengewoon Bijzonder kunnen neerzetten. 

Gallery

Bekijk de bijzondere mogelijkheden van onze locatie

Video afspelen

Contact voor meer informatie

Wij beloven dat wij uw verwachtingen zullen waarmaken, en waar mogelijk overtreffen

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak met u in te plannen. Wij kijken uit naar uw komst!