feesten & partijen

Een Buitengewone locatie voor uw bedrijfsuitje of feest

Bijzonder veel Mogelijk

Feestlocatie op een Buitengewone plek in Noord Limburg....

Sweetables_20

 Wij denken graag mee…

Dineren aan een lange tafel tussen de bomen, een vergadering in onze kas of juist op een zelfgekozen plekje in onze tuinen? Of wat denkt u van een bedrijfsborrel op ons terras aan het water inclusief wijnproeverij? Bent u op zoek naar een Buitengewone feestlocatie voor uw bedrijfsuitje of jubileum? Een unieke en buitengewone 

Ontzorgen u volledig…

Want bij ons is echt (bijna) alles mogelijk. Wij kunnen alles voor u verzorgen van dagprogramma, lunch tot uitgebreid diner. 

En mocht u ons park volledig af willen huren voor u en uw gasten, kan dat natuurlijk ook en kunnen we voor u een nog vollediger programma voor u neerzetten, met bijvoorbeeld ontbijt. 

Wij horen graag uw wensen en wij zullen zorgen dat uw bedrijfsborrel of jubileum tot in de puntjes verzorgd zal worden. Precies op de manier hoe u het zelf wenst. 

bedrijfsuitje in een kas
IMG-20191012-WA0000

En staan garant voor een geslaagde dag

WIj nodigen u graag uit om kennis te komen maken met ons en we geven u graag een rondleiding door ons prachtige park en feestlocatie. Dan horen wij graag uw wensen en hoe u uw evenement voor u ziet. Wij zullen ons uiterste best doen om een onvergetelijke herinnering met u neer te zetten. 

Vraag naar onze mogelijkheden

Met Limburgse gastvrijheid

De Kas

Een prachtige glazen kas, waar je onder de wolken kunt feesten.  

Groepen vanaf 50 personen

Het Terras

Alsof je in een Italiaans wijnhuis bent, met uitzicht op het water en prachtige tuinen. Borrelen of dineren, het kan op ons prachtige terras.

In de tuinen

Of natuurlijk ergens op een zelfgekozen plek in onze prachtige tuinen feesten of vergaderen. Het kan allemaal.

Laat u meenemen in onze bijzondere feestlocatie

Kom VRIJBLIJVEND met ons kennismaken. Kom de tuinen bekijken en laten we samen bedenken hoe we uw evenement Buitengewoon Bijzonder kunnen neerzetten. 

Gallery

Bekijk de bijzondere mogelijkheden van onze locatie

Contact voor meer informatie

Wij beloven dat wij uw verwachtingen zullen waarmaken, en waar mogelijk overtreffen

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak met u in te plannen. Wij kijken uit naar uw komst!