Huisregels Parc Buitengewoon

Huisregels Parc Buitengewoon

 

d.d. 4 April 2023

Kleefseweg 14

6599 AC Ven-Zelderheide

info@parcbuitengewoon.nl

tel. 06-51859414

www.parcbuitengewoon.nl

 

Recreëren en verblijven op Parc Buitengewoon
regels voor een prettig verblijf op ons park

Beste gast,

Om met elkaar op een zo plezierig en veilig mogelijke wijze te kunnen verblijven en recreëren gelden op dit park een aantal regels. We verzoeken u vriendelijk van deze regels kennis te nemen en uw medewerking te verlenen aan de naleving van deze regels.

Dit parkreglement is van toepassing op iedere gast, gebruiker en bezoeker van het park, zowel particulier als zakelijk. In dit reglement zullen omwille van de leesbaarheid allen ook worden aangeduid als ‘gasten’. Onder accommodatie wordt zowel een vakantieverblijf als een kampeermiddel begrepen.

Op alle boekingen zijn naast de van toepassing zijnde Recron-voorwaarden onze verhuurvoorwaarden van toepassing.

Gasten die zich niet aan deze voor iedereen geldende gedragsregels houden, kunnen door het parkmanagement worden opgedragen per direct het park te verlaten.

Wij wensen u een prettig verblijf toe. Is er iets niet duidelijk of heeft u andere vragen, dan staan wij u graag ten dienst in onze receptie.

 

Algemeen:
Heb respect voor andere gasten, het personeel op het parc, diens privacy en andermans eigendommen. Veroorzaak geen enkele vorm van overlast. Ons park is bedoeld om te recreëren, agressie, in wat voor vorm dan ook, wordt niet getolereerd.

U mag overdag en ’s avonds geen geluidsoverlast veroorzaken. Na 22.00 uur mag er ook geen sprake zijn van andere geluidsoverlast, zoals muziek, luid praten, zingen of lachen. Vanaf 23.00 tot 08.00 uur geldt de ‘nachtrust’ en dient het stil te zijn op het park.

Om de rust te bewaken faciliteren wij een groep van maximaal 6 personen. Grotere groepen nemen wij helaas niet aan.

 

Minimale leeftijdsgrens:

De minimale leeftijdsgrens op ons parc is 18 jaar.

De omgeving:

Wij kunnen helaas niet garanderen dat onze omgeving altijd stil is. Wij hebben altijd oordopjes beschikbaar op ons parc.

Instructies van personeel van Parc Buitengewoon en externe bedrijven die voor Parc buitengewoon werken dienen direct te worden opgevolgd.

 

Check-in en check-out / openingstijden receptie:

Graag inchecken tussen 15.00-18.00 uur en uitchecken tussen 9.00-11.00 uur, tenzij anders overeengekomen. Bij aankomst en vertrek melden bij de receptie. De receptie is tijdens openingstijden bereikbaar op telefoonnummer 06-51859414.

De actuele openingstijden van de receptie staan op de www.parcbuitengewoon.nl.

 

Noodgevallen: Ambulance, brandweer of politie: bel eerst 112 en daarna pas de receptie.

Te bellen via het calamiteitennummer in de QR code in de accommodatie.

 

Medische spoedgevallen: Bij medische spoedgevallen kun je op maandag t/m vrijdag gedurende kantooruren (08.00-17.00 uur) bellen met de Huisartsenpraktijk Gennep in Gennep op 0485-512317/0485-518822.

Voor spoedgevallen buiten deze kantooruren, bel je met de Huisartsendienst voor Nijmegen en omstreken op 0900 8880.

Het dichtstbijzijnde ziekenhuis voor spoedeisende hulp is het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. Telefoonnummer: 0485-845000. Adres: Dokter kopstraat 1, 5835 DV Beugen.

 

Ernstige storingen of calamiteiten: Na 20.00 uur bel je uitsluitend voor ernstige storingen of calamiteiten met het calamiteitennummer Deze is te vinden in de QR code in de accommodatie.

Overige storingen graag tijdens openingstijden bij de receptie melden. 

Accommodatie achterlaten bij vertrek:

Onze buitengewone gast laat de accommodatie opgeruimd achter. Daarbij geldt het volgende:

-Bedlinnen graag afhalen en in kussensloop doen (m.u.v. de badstoffen onderhoes)

-Keuken- en badlinnen in de wasmand van de accommodatie op bij elkaar op 1 plek

-Afwas gedaan en opgeruimd op de daarvoor bestemde plek

-Koelkast/box leegmaken en uitzetten.

-Huisvuil/glaswerk/karton bij elkaar

-Verwarming of kachel uitzetten

-Deuren en ramen afsluiten

 

Let op: bij extra schoonmaakwerkzaamheden bij het niet uitvoeren van bovenstaande zijn genoodzaakt een bedrag in rekening te brengen.

 

Roken:

De accommodaties zijn geheel rookvrij. Roken is uitsluitend toegestaan op het eigen terras met gebruikmaking van de asbak (is de asbak afwezig dan bijv. een schoteltje gebruiken). Druk sigaretten i.v.m. brandgevaar goed uit en gooi ze altijd weg in de afvalbak. Let op: bij het negeren van deze instructie zullen wij een bedrag in rekening brengen.

Parkeren:

Het terrein van Parc Buitengewoon is auto-vrij. U kunt uw auto vooraan bij de ingang parkeren. Bij de ingang kunt u gebruik maken van een kruiwagen, hiermee kunt u uw spullen naar de accommodatie brengen. Zorg ervoor dat u al uw waardevolle spullen uit de auto haalt. Parkeren is geheel op eigen risico.

 

Tot op heden hebben we nog geen laadpaal. Neemt u een omvormer mee? Kan de auto opgeladen worden.

Huisdieren: Geen huisdieren toegestaan op het terrein waar zich de accommodaties bevinden. In de horeca zijn honden toegestaan.

 Vuur / barbecueën / vuurschalen:

Buiten koken of barbecueën of de vuurschaal gebruiken is toegestaan, maar zorg dat er te allen tijde toezicht is en dat naderhand het vuur goed gedoofd is. Let er wel op dat bij droogte parc Buitengewoon kan adviseren geen vuur/hottub of barbecue aan te steken. Deze regels dienen strikt te worden nageleefd.

Om uiterlijk 23.00 uur ’s avonds dient het vuur gedoofd te zijn.

Ruim na gebruik alles netjes op i.v.m. het behoud van ons terrein en de natuur. Open vuur is niet toegestaan. Let op: bij een onjuist gebruik zijn wij genoodzaakt een bedrag in rekening te brengen.

Natuurbrandrisico Bij natuurbrandrisico (fase 2) is het niet toegestaan vuur te maken. Weet je niet zeker of er een fase 1 of fase 2 is ? Kijk op www.natuurbrandrisico.nl of vraag het even na bij de receptie. Aanwijzingen van personeel aangaande vuren, dienen te allen tijde te worden opgevolgd.

 

Aantal personen Per accommodatie:

Geldt het volgende maximaal aantal personen dat mag overnachten:

In onze accommodaties geldt een maximum van 2 personen.

De orangerie leent zich voor 6 personen.

 

Bezoekers:

Krijg je bezoek, meldt dit dan vooraf bij de receptie. Het maximum aantal bezoekers is gelijk aan het aantal gasten dat er in je accommodatie kan verblijven.