De OMgeving
Noord-limburg

Puur genieten in Ven-Zelderheide

In Noord-Limburg is het Prachtig

Gastvrij, Gezellig, Historisch en Adembenemend Mooi

Wijnproeverij in Groesbeek

Groesbeek is de wijnstreek van Noord-Limburg, een zeer actief gebied met verschillende wijnhuizen. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om de Groesbeekse wijnen te proeven. 

Fietsenroutes door Nederland en Duitsland

In de omgeving van ons park zijn diverse fietsroutes. Zowel op Nederlandse bodem, als op Duitse bodem.  Denk aan de Herrlichkeiten route of de Erinnerrungs route. Adembenemend mooi Noord-Limurg

Wandelroutes door Nederland en Duitsland

Er is zijn talloze wandelroutes in de omgeving. Van pittige heuvellandschappen door het Reichswald tot een amusante Walk of Food in het Maasduinen-gebied. 

Historisch Gennep & omstreken

Gennep en omstreken hebben een zeer rijke historie. U kunt er nog steeds van genieten door het bezoeken van de ruïne van het Genneper huis of slenteren door de oude binnenstad. Maar denkt u ook eens aan Nijmegen met het prachtige Valkhof. Allemaal op steenworp afstand. Ook in duitsland hebben we een paar prachtige steden, zoals Goch en Kleef. U vindt bij de receptie een lijst met musea en bezienswaardigheden in de directe omgeving. 

Kajakken op de Niers

Een heel bijzonder uitje is een kajaktocht op de Niers. Bekijk de Zelderse Driessen eens vanaf het water. 

wifi natuurhuisje

Evenementen in Noord-Limburg

Echte Limburgse gezelligheid vindt u op de plaatselijke evenementen. Van muziekfestivals tot Carnaval. En van wijnfeesten tot de Vierdaagse. In Limburg is er altijd wel iets te doen. 

>>VRAAG ONZE RECEPTIE NAAR DE MOGELIJKHEDEN IN DE OMGEVING<<

Ontsnap aan de drukte....

Bekijk gelijk de beschikbaarheid van jouw favoriete accommodatie