omgeving parc buitengewoon

glamping

In Noord-Limburg is het buitengewoon

Gastvrij, gezellig, historisch en adembenemend mooi.

Proef bourgondische gerechten. wandel door de prachtige natuur. Ontdek de rijke historie. Kom buitengewoon genieten in Noord limburg

wijnproeven in groesbeek

Wijnproeven in Groesbeek

Groesbeek, hét wijndorp van Nederland, een zeer actief gebied met verschillende wijnhuizen. Heerlijk neerstrijken op het terras aan de voet van de wijngaard en genieten van het uitzicht en van Groesbeekse wijnen. Dat is pas buitengewoon genieten!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Historisch Gennep & omstreken

Gennep en omstreken hebben een zeer rijke historie. Je kunt er nog steeds van genieten door het bezoeken van de ruïne van het Genneper huis of slenteren door de oude binnenstad. Maar denk je ook eens aan Nijmegen met het prachtige Valkhof. Allemaal op steenworp afstand. Ook in duitsland hebben we een paar prachtige steden, zoals Goch en Kleef.

fietsen in gennep

Fietsenroutes, spring maar op de fiets

In Noord-Limburg kun je heerlijk fietsen. Er zijn ook fantastische mountainbike routes door de bossen en heide bij Plasmolen, Groesbeek en Mook.

wandeldate_ns_wandeling_land_van_ravenstein_-

Kijk om u heen... Wandelroutes in de omgeving

Kilometers wandelen door schitterende natuur? Noord-Limburg heeft drie Nationale Parken. Nationaal Park De Maasduinen, Nationaal Park De Groote Peel en GrensparkLimburg. Vanuit Parc Buitengewoon wandel je zo Duitsland het Reichswald in. Hier kun je zomaar een paar reeën of wilde zwijnen tegen het lijf lopen

SCROOGE_IMG_8387

Evenementen in Noord-Limburg

Echte Limburgse gezelligheid vindt u op de plaatselijke evenementen. Van muziekfestivals tot Carnaval. En van wijnfeesten tot de Vierdaagse. In Limburg is er altijd wel iets te doen.

unnamed

Kajakken op de Niers

Een heel bijzonder uitje is een kajaktocht op de Niers. Bekijk de Zelderse Driessen eens vanaf het water.