camping-limburg

Parc Buitengewoon: een unieke camping in Limburg

Bij kamperen denken veel mensen al snel aan luchtbedden, wankele campingtafeltjes en hard hopen dat het niet gaat regenen omdat de tent dan onder water staat. Slaap en zit je liever comfortabeler? In Ven Zelderheide vind je de meest luxe camping in Limburg.

Een luxe camping in Limburg

Parc Buitengewoon is de meest luxe camping in Limburg. Zo luxe zelfs, dat je je eigen tent thuis kunt laten en in onze bijzondere tenten kunt overnachten. Geen gedoe met zware tentstokken en tentdoek, maar bij aankomt direct lekker met de benen gestrekt voor de tent gaan zitten. ’s Morgens geniet je van een huisgemaakt ontbijtje met streekproducten. Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag kun je genieten van de culinaire kunsten van Bas*. Wil je op de andere dagen ook uit eten? Dan hebben wij een lijstje met restaurants waar wij zelf ook graag eten.

Zoek je totale ontspanning? Een deel van onze accommodaties is voorzien van een hottub. Verder kun je een Jacuzzi arrangement boeken om 2.5 uur met een fles champagne te genieten van het warme water.

* de openingstijden en werkwijze zijn afhankelijk van het seizoen en coronagerelateerde maatregelen. Bekijk op onze faciliteiten-pagina de huidige stand van zaken.

camping-limburg-tenten

Vermaak rondom Parc Buitengewoon

Ook buiten ons terrein hoef je je zeker niet te vervelen. Bij onze buurman kun je een kajak huren en over de rivier de Niers kajakken. Ook kun je prachtig fietsen in Limburg. Volg één van de bewegwijzerde fietsroutes of neem één van onze fietsroutes langs fietsknooppunten mee. Wil je eens wat anders? Dan kun je bij ons een e-chopper huren en geluidloos en duurzaam de omgeving ontdekken. Rijd naar de wijngaarden van Groesbeek om lokale wijnen te proeven, ontdek het historische centrum van Gennep, geniet van panoramisch uitzicht op de Mookerheide of snuif cultuur op tijdens één van de lokale evenementen. Ook als wandelaar hoef je je niet te vervelen. In de omgeving zijn vele wandelroutes uitgezet op de Mookerheide, rondom de Overasseltse en Hatertse Vennen en in het Nationaal Park De Maasduinen.

–> Lees ook onze tips voor uitjes in Noord-Limburg

camping-in-noord-limburg

Bijzonder overnachten op de camping in Limburg

Op ons park heb je de keuze uit vele verschillende accommodaties. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Panorama Dome of Arcade. In de Panorama Dome kijk je vanuit je comfortabele bank of bed door grote ramen uit over het Limburgse land. Er is geen camping in Limburg met zoveel comfort gecombineerd met zo’n weids uitzicht. Beide modellen tenten zijn voorzien van eigen sanitair, een pelletkachel en een tweepersoonsbed. Laat je in de watten leggen met ontbijt op bed en ontspan in de bij te huren hottub. Zoveel comfort en gastvrijheid vind je op geen andere camping in Limburg.

unieke-camping-in-limburg

–> Wist je dat je bij ons ook een e-chopper kunt huren voor een tocht door Noord-Limburg?

Laat een reactie achter