faciliteiten op het park

glamping

Met Limburgse gastvrijheid

Limburgse gastvrijheid. We zullen er alles aan doen om jou compleet in de watten te leggen. Bij aankomst heten we je hier welkom en wijzen we je de weg. In de Kas of op het terras kun je genieten van heerlijke koffie en natuurlijk limburgse vlaai. Bas en Bernadette zorgen elke ochtend voor een heerlijk ontbijtje met streekproducten. Bij de receptie kun je terecht met al je vragen over het Parc, activiteiten en de omgeving. Tot slot is er op ons park overal gratis wifi.

horeca parc buitengewoon

Horeca

Beste aankomende gast van parc Buitengewoon,

Helaas zijn wij genoodzaakt om onze horeca voorlopig te sluiten. Door de invoering van de QR verplichting is het voor ons niet rendabel om onze horeca te open.
Als gast op ons parc is er de mogelijkheid om op donderdag - vrijdag - zaterdag en maandag een daghap te laten bezorgen aan de accommodatie. Deze kunnen jullie bij aankomst bestellen.

De daghap bezorgen we tussen 17.30 en 19.00.

Tevens is er voor aankomst ook al een hoop lekkers te bestellen, denk aan een Gennepse Bierproeverij, een borrelbord OF een lekker flesje bubbels.

Mocht dit jullie niet passen? Voel je dan vrij om lekker in de omgeving te gaan eten OF vanuit onze omgeving te laten bezorgen!

Voor onze gasten is het ontbijt met heerlijke streekproducten inclusief.

jacuzzi parc buitengewoon

Wellness Arrangement

Ben je écht toe aan maximaal ontspannen? Maak dan gebruik van ons Jacuzzi of hottub arrangement.

Heerlijk 2,5 uur ongestoord samen bubbelen in de jacuzzi of hottub en je krijgt er een flesje bubbels bij. 

Het arrangement is €60 voor 2 personen.

sanitaire voorzieningen parc buitengewoon

Sanitaire voorzieningen

Onze algemene sanitaire voorziening is voorzien van 3 wasplekken, 3 douches, 3 toiletten en een afwasplek. De afwasplek voorzien van afwasmiddel. In alle toiletten is wc-papier aanwezig.

Als je in een van de glampingtenten verblijft, kun je een handdoekenpakket en Rituals toiletartikelen optioneel bijboeken. 

Eurowheelz

E-scooters

Hoe leuk is het om de omgeving te gaan verkennen op de E-scooter?!

Praktische informatie: de scooter gaat tot 25 km/u. Een elektrisch Bromfiets- of autorijbewijs is verplicht. U heeft tot 50 km rijplezier op een volle accu. De e-scooters zijn geschikt voor 18 jaar of ouder. Max. één persoon per scooter.

Prijzen per scooter: 
Dagdeel: 3 uur: 30 euro
Halve dag: 3-5 uur: 37,50 euro
Hele dag: 5-8 uur: 57,50 euro

De borg per scooter is 100 euro. De borg dient bij aanvang verhuur te worden betaald.  Er zijn 4 scooters op het park beschikbaar.