Witte tipi

Genieten tussen de bomen

De witte tipi is uniek op onze glamping. De tipi staat prachtig in de bossen en tussen de huisjes door kijk je zo vanuit je bed naar de velden.

De tipi heeft een eigen sanitaire voorziening die buiten de tipi gelegen is. Er is een heerlijk boxspring bed van 140×200 aanwezig. Daarnaast is er koelkastje aanwezig en in de ochtend kunnen jullie genieten van een heerlijk ontbijt in ons restaurant! Alles is aanwezig om heerlijk te relaxen en genieten! Het bed wordt voor je opgemaakt en een handdoekenset zijn voor jullie aanwezig. Het verblijf is inclusief eindschoonmaak. Je hoeft alleen maar te genieten.

In onze accomodaties zijn honden helaas niet welkom.

Buitengoed de Boomgaard
Buitengoed de Boomgaard
2022-06-16
Wat hebben wij genoten❤️ Bedankt! Niet alleen Bas en Bernadette maar ook de andere collega’s uit t team. Jullie werken vanuit gevoel en passie voor wat jullie doen, dit merk je aan alles. Het zijn de kleine dingen die het doen.
Lees verder
Sjon Brouwer
Sjon Brouwer
2022-06-15
Een vakantiepark van rust. Vriendelijke en behulpzame eigenaar. Ontbijt en dinner zijn heerlijk. De locatie is bijzonder sfeervol. We logeren in het Buiten Huisje naast de rozentuin.
Lees verder
Marcella Rosenberg Del Carlo
Marcella Rosenberg Del Carlo
2022-06-14
Beautiful location with many options of glamping tents/rooms. Staff was very friendly and receptive! We had the 3 course dinner which was great.
Lees verder
Milan Hermsen
Milan Hermsen
2022-06-12
Super mooie tipi tent van deze tijd van alle luxe voorzien die je normaal gesproken in een vakantiehuisje verwacht. Team Parc buitengewoon was erg gastvrij gericht en staan voor je klaar indien nodig. Ook sociaal aangelegd en in voor een praatje. Komen graag een keer terug.
Lees verder
Lucy van Essen
Lucy van Essen
2022-06-09
Dit was weer de eerste keer na jaren in een tent kamperen maar de volgende keer boeken we wel een huisje met sanitair:). Het ontbijt was uitstekend. Het personeel en de eigenaren waren toppers. Die gouden sterren die zeggen eigenlijk niets. Het was gewoon UITSTEKEND.
Lees verder
Chantal Wauters
Chantal Wauters
2022-05-30
Fantastische ervaring! Heel vriendelijke uitbaters, leuke omgeving. We zijn volledig tot rust kunnen komen in onze luxe tent met alles erop en eraan.
Lees verder

Beschikbaarheid & Prijzen

* Genoemde prijzen zijn per accommodatie per nacht voor 2 personen exclusief toeristenbelasting. 

  • Ons parc is niet geschikt voor kleine kinderen in verband met de vele vijvers en de gewenste parkrust van onze gasten. Onze suggestie is vanaf 12 jaar
  • Linnen en handdoeken zijn inclusief
  • Jullie bedden zijn opgemaakt bij aankomst
  • Inclusief ontbijt in ons restaurant
  • Eindschoonmaak is inclusief