buitengewone kas

De meest bijzondere accommodatie..

Wilt u Buitengewoon genieten? En op zoek naar een buitengewone ervaring? Onze prachtige kas van 450m2 hebben wij EENMALIG ingericht voor gezinnen tot en met 8 personen. Wakker worden met een adembenemend uitzicht. Het kán in onze wintercamping De Kas. 

De Kas ligt op het Zuiden en verwarmt zich vaak natuurlijk, maar er zit verder geen electrische verwarming. Wel beschikt De Kas over een houtkachel waar u heerlijk van kunt genieten met elkaar. Natuurlijk zijn de tenten wel ingericht met een klein kacheltje. 

In de Kas staan 4 tenten met elk een tweepersoonsbed (1x 180-200 en 3x 140-200). U wordt bij ons volledig ontzorgd. Uw verbijf is inclusief linnen en handdoeken. Als u aankomt zijn de bedden voor u opgemaakt. U kunt gelijk beginnen met de kachel aansteken. 

En schuift u ’s avonds met uw gezelschap aan bij de grote eettafel. U hoeft echt nergens anders meer heen. 

In de ochtend stoken wij (op afgesproken tijd) uw kachel op, zodat u in een verwarmde Kas opstaat en daarna komen we uw ontbijt brengen. Ook uw ontbijt is inclusief. 

U beschikt over 2 eigen sanitairgelegenheden uitgerust met Rituals toiletartikelen. Verder heeft u ook een minibar en koffie- en theefaciliteiten.

In al onze accommodaties zijn honden helaas niet welkom

Buitengewone Kas

Beschikbaarheid & Prijzen

* Genoemde prijzen zijn per accommodatie per nacht  exclusief toeristenbelasting. 

  • Ons parc is niet geschikt voor kleine kinderen in verband met de vele vijvers. Onze suggestie is vanaf 8 jaar. 
  • Linnen en handdoeken zijn inclusief
  • Jullie bedden zijn opgemaakt bij aankomst
  • Ontbijt is inclusief en wordt naar de Buitengewone kas gebracht
  • Eindschoonmaak is inclusief