theehuisje
met hottub

Buitengewoon bijzonder

Het Theehuisje is klein maar fijn! Heerlijk gelegen aan het water en met de luxe van een privé hottub. Je kunt geweldig genieten van het uitzicht over het meer.

Jullie badjassen hangen voor jullie klaar! Verder is het Theehuisje is voorzien van een luxe boxspring van 180 ×200 en een gezellig tafeltje met 2 stoelen. Het Theehuisje is voorzien van verwarming en buiten is er een knusse houtkachel aanwezig. Het bed wordt voor je opgemaakt. Het verblijf is inclusief eindschoonmaak. Je wordt volledig ontzorgd. ‘s Ochtends kun je heerlijk genieten van het ontbijt dat naar jullie huisje gebracht wordt. Het Theehuisje beschikt over eigen sanitaire voorziening die eventueel verwarmd kan worden. Ook is er een handdoekenpakket en zijn er Rituals toiletartikelen aanwezig. 

In onze accommodaties zijn honden helaas niet welkom.

Walter Arends
Walter Arends
2022-05-25
Bijzondere locatie die hun gasten erg goed verzorgen.
Lees verder
Süleyman Dinç
Süleyman Dinç
2022-05-16
Super leuke locatie, heerlijk rustgevend in de natuur hebben we erg genoten van ons verblijf. In juli was het fantastisch weer, dit had echter wel als nadeel dat de denkt snikheet en benauwd was.
Lees verder
Lies Prummel
Lies Prummel
2022-05-16
Dit weekend geweest wat een fantastische plek om een paar dagen te zijn. We zaten in de dome met hottub met een mooi uitzicht en luxe kamperen in de ochtend een ontbijt gebracht bij de tent waar we ons vanmorgen al weer op verheugen. Voorin kun je heerlijk wat drinken maar ook aanschuiven voor de daghap en buiten zitten is ook mogelijk. Personeel is ook erg vriendelijk, als je echt eens wat anders wil zal ik dit zeker aanraden!
Lees verder
Erik Schaafsma
Erik Schaafsma
2022-05-15
Hier boek je geen slaapplek maar een belevenis! Heerlijke overnachting gehad in de kas met goed avondeten en ontbijt. Heel erg vriendelijk personeel en een gemoedelijke sfeer!
Lees verder
Mark Wieling
Mark Wieling
2022-05-14
Heel mooi parc met mooie zwemvijver 🤪
Lees verder
Rianne Buddiger
Rianne Buddiger
2022-05-12
Wat een mega mooie, fijne plek om even lekker tot jezelf en elkaar te komen. Wij hebben op en top genoten. Lieve medewerkers op het park, mooi uitzicht vanuit ons theehuisje, heerlijk in de hottub en een overheerlijk ontbijt! Echt een aanrader!
Lees verder
Britt Vissers
Britt Vissers
2022-05-11
Super plek om jezelf even helemaal terug te trekken van de drukte. Aanrader is een accommodatie met hottub !!! Wij komen vaker terug.
Lees verder
Ron Werther
Ron Werther
2022-05-07
Mooi lokatie, mooi voor feesten
Lees verder

Beschikbaarheid & Prijzen

* Genoemde prijzen zijn per accommodatie per nacht voor 2 personen exclusief toeristenbelasting. 

  • Ons parc is niet geschikt voor kleine kinderen in verband met de vele vijvers en de gewenste parkrust van onze gasten. Onze suggestie is vanaf 12 jaar
  • Linnen, badjassen en keukendoekenset zijn inclusief
  • Jullie bedden zijn opgemaakt bij aankomst
  • Ontbijt is inclusief en wordt geserveerd in de kleine kas
  • Eindschoonmaak is inclusief