limburg parc buitengewoon

sunfield tipi - Sunset

Eindeloze zonsondergang

Verblijven in een tipitent is al unieke belevenis, maar in de Sunfield tipi’s waan je je in een droom. Zeer smaakvol ingericht en het hele jaar te boeken. Niet voor niets noemen we de Sunfield tipi Glamping’s finest, maar ontdek vooral zelf waarom…

Is het een koudere nacht? Dan stook je gewoon de gezellige houtkachel aan. Terwijl je geniet van het uitzicht op het privé-terras. De Sunset is ingericht met lichte kleuren en heeft een heerlijke relaxte Bali vibe. De Sunfield tipi is een kegelvormige tent van 60m2, bestaande uit houten palen en canvas. Je hebt dus zeer veel ruimte. Ook beschik je over jouw eigen sanitair uitgerust met heerlijke Rituals toiletartikelen. Bij aankomst is het bed al voor je opgemaakt. Heerlijk beschut slaap je in een boxspring van 180×200. En in de ochtend komen wij graag het ontbijt brengen op de door jouw gewenste tijd. Of misschien liever ontspannen in de smaakvolle zithoek? Het kan allemaal terwijl je optimaal geniet van het buitenleven. 

De Sunfield tipi Sunrise beschikt over een Puro Cups-koffieapparaat en een waterkoker. Ook beschikt de tipi over elektriciteit en een eigen koelkastje. 

‘s Ochtends sta je op met vrij uitzicht over de velden. De tipitent is geschikt voor 2 personen. 

Dat wordt een buitengewone ervaring!

Het bed wordt voor je opgemaakt voor aankomst en een handdoeken- en keukendoekenset zijn aanwezig. het verblijf is inclusief eindschoonmaak. Je wordt volledig ontzorgd. 

In al onze accommodaties zijn honden helaas niet welkom.

SUNFIELD TIPITENT
SUNSET

Beschikbaarheid & Prijzen

* Genoemde prijzen zijn per accommodatie per nacht voor 2 personen exclusief toeristenbelasting. 

  • Ons parc is niet geschikt voor kleine kinderen in verband met de vele vijvers en de gewenste parkrust van onze gasten. Onze suggestie is vanaf 12 jaar
  • Linnen en handdoeken zijn inclusief
  • Het bed is opgemaakt bij aankomst
  • Ontbijt is inclusief en wordt naar de tipi gebracht
  • Eindschoonmaak is inclusief bij de Sunfield Tipi’s