sunfield tipi terras

sunfield tipi - Sunrise

Word wakker in een droom...

Verblijven in een tipitent is al unieke belevenis, maar in de Sunfield tipi’s waan je je in een droom. Zeer smaakvol ingericht, met een heerlijke privé hottub en het hele jaar te boeken. Niet voor niets noemen we de Sunfield tipi Glamping’s finest, maar ontdek vooral zelf waarom…

Is het een koudere nacht? Dan stook je  gewoon de gezellige houtkachel aan. Terwijl je geniet van het uitzicht op uw privé-terras of in jouw privé hottub. De Sunfield tipi Sunrise is warm  ingericht met Jazzy elementen zoals een Chesterfieldbank. De tipi is een kegelvormige tent van 60m2, bestaande uit houten palen en canvas. Je hebt dus zeer veel ruimte. Ook beschik je over jouw eigen sanitair met heerlijke Rituals toiletartikelen. Heerlijk beschut slaap je  in de boxspring van 180×200 en ‘s ochtends komen we graag op de door jullie gewenste tijd  het ontbijt brengen!  Het kan allemaal terwijl je toch optimaal geniet van het buitenleven. 

De Sunfield tipi Sunrise beschikt over een Puro Cups-koffieapparaat en een waterkoker. Ook beschikt de tipi over elektriciteit en een eigen koelkastje. 

‘s Ochtends sta je op met vrij uitzicht over de velden. De tipitent is geschikt voor 2 personen. 

Dat wordt een buitengewone ervaring!

Het bed wordt opgemaakt voor jullie aankomst en een handdoeken- en keukendoekenset zijn aanwezig. Het  verblijf is inclusief eindschoonmaak. Je wordt volledig ontzorgd. 

In al onze accommodaties zijn honden helaas niet welkom.

SUNFIELD TIPITENT
SUNRISE

Beschikbaarheid & Prijzen

* Genoemde prijzen zijn per accommodatie per nacht voor 2 personen exclusief toeristenbelasting. 

  • Ons parc is niet geschikt voor kleine kinderen in verband met de vele vijvers en de gewenste parkrust van onze gasten. Onze suggestie is vanaf 12 jaar
  • Linnen en handdoeken zijn inclusief
  • Jullie bedden zijn opgemaakt bij aankomst
  • Ontbijt is inclusief en wordt naar de tipi gebracht
  • Eindschoonmaak is inclusief bij de Sunfield Tipi’s