PANORAMADOME met privé hottub

Een buitengewone beleving...

Stel je voor… je wordt wakker, je hoort de vogels fluiten, je kijkt door de grote ramen van de Dome naar een gigantisch mooi Limburgs landschap… Droom je…. Nee… Dit is buitengewoon genieten!

In deze speciale Wellness Panoramadome van maar liefst 32m2 wordt het écht buitengewoon genieten. De Dome is gelegen op een locatie met vrij uitzicht over het Limburgs landschap. Dus je kunt heerlijk ontsnappen aan de alledaagse drukte. Om het weldadige gevoel compleet te maken is er een privé hottub aanwezig en een heerlijke pelletkachel voor de koudere avonden. De badjassen hangen voor je klaar! Ook beschik je over je eigen sanitair met heerlijke Rituals toiletartikelen. Je slaapt heerlijk beschut in uw boxspring van 180×200 en ‘s ochtends komen we graag op de door jouw gewenste tijd je ontbijt brengen!

De Dome beschikt over een Puro Cups-koffieapparaat en een waterkoker,  elektriciteit, koelkastje. Het bed wordt voor je opgemaakt en een handdoeken- en keukendoekenset zijn voor je aanwezig. Het verblijf is inclusief eindschoonmaak. Je wordt volledig ontzorgd.

In al onze accommodaties zijn honden helaas niet welkom.

PANORAMADOME met PRIVÉ HOTTUB

Beschikbaarheid & Prijzen

* Genoemde prijzen zijn per accommodatie per nacht voor 2 personen exclusief toeristenbelasting. 

  • Ons parc is niet geschikt voor kleine kinderen in verband met de vele vijvers en de gewenste parkrust van onze gasten. Onze suggestie is vanaf 12 jaar
  • Linnen en handdoeken zijn inclusief
  • Het bed is voor je opgemaakt bij aankomst
  • Ontbijt is inclusief en wordt naar jouw dome gebracht
  • Eindschoonmaak is inclusief