De Orangerie

De meest bijzondere accommodatie..

Wilt u Buitengewoon genieten? En op zoek naar een buitengewone ervaring? Onze prachtige kas van 450m2 hebben wij ingericht voor 6 personen. Wakker worden met een adembenemend uitzicht. Of lekker genieten in de privé hottub. Het kán in onze Orangerie. 

De Kas ligt op het Zuiden en verwarmt zich vaak natuurlijk, maar er zit verder geen elektrische verwarming. Wel beschikt De Kas over een gezellige houtkachel waar u heerlijk van kunt genieten met elkaar. Tevens is er een grote pelletkachel aanwezig die zorgt voor een bepaalde basiswarmte, maar de daadwerkelijke temperatuur is afhankelijk van de buitentemperatuur en verdere weersomstandigheden. Vergeet dus niet warme truien mee te nemen zodat de kou u niet tegenhoudt om te genieten van uw verblijf en gezellig en knus voor de houtkachel te zitten met uw gezelschap.

In de Kas staan 3 tenten met elk een tweepersoonsbed (2 x 160-200 en 1 x 180-200) en elke tent is uitgerust met een elektrisch kacheltje. U wordt bij ons volledig ontzorgd. Uw verbijf is inclusief linnen en handdoeken. Als u aankomt zijn de bedden voor u opgemaakt. U kunt gelijk beginnen met de kachel aansteken.  In de ochtend komen we uw ontbijt brengen. Ook uw ontbijt is inclusief.  U beschikt over uw eigen sanitairgelegenheid uitgerust met Rituals toiletartikelen. Verder heeft u koffie- en theefaciliteiten.

In al onze accommodaties zijn honden helaas niet welkom

Walter Arends
Walter Arends
2022-05-25
Bijzondere locatie die hun gasten erg goed verzorgen.
Lees verder
Süleyman Dinç
Süleyman Dinç
2022-05-16
Super leuke locatie, heerlijk rustgevend in de natuur hebben we erg genoten van ons verblijf. In juli was het fantastisch weer, dit had echter wel als nadeel dat de denkt snikheet en benauwd was.
Lees verder
Lies Prummel
Lies Prummel
2022-05-16
Dit weekend geweest wat een fantastische plek om een paar dagen te zijn. We zaten in de dome met hottub met een mooi uitzicht en luxe kamperen in de ochtend een ontbijt gebracht bij de tent waar we ons vanmorgen al weer op verheugen. Voorin kun je heerlijk wat drinken maar ook aanschuiven voor de daghap en buiten zitten is ook mogelijk. Personeel is ook erg vriendelijk, als je echt eens wat anders wil zal ik dit zeker aanraden!
Lees verder
Erik Schaafsma
Erik Schaafsma
2022-05-15
Hier boek je geen slaapplek maar een belevenis! Heerlijke overnachting gehad in de kas met goed avondeten en ontbijt. Heel erg vriendelijk personeel en een gemoedelijke sfeer!
Lees verder
Mark Wieling
Mark Wieling
2022-05-14
Heel mooi parc met mooie zwemvijver 🤪
Lees verder
Rianne Buddiger
Rianne Buddiger
2022-05-12
Wat een mega mooie, fijne plek om even lekker tot jezelf en elkaar te komen. Wij hebben op en top genoten. Lieve medewerkers op het park, mooi uitzicht vanuit ons theehuisje, heerlijk in de hottub en een overheerlijk ontbijt! Echt een aanrader!
Lees verder
Britt Vissers
Britt Vissers
2022-05-11
Super plek om jezelf even helemaal terug te trekken van de drukte. Aanrader is een accommodatie met hottub !!! Wij komen vaker terug.
Lees verder
Ron Werther
Ron Werther
2022-05-07
Mooi lokatie, mooi voor feesten
Lees verder

Beschikbaarheid & Prijzen

* Genoemde prijzen zijn per accommodatie per nacht  exclusief toeristenbelasting. 

  • Ons parc is niet geschikt voor kleine kinderen in verband met de vele vijvers en de gewenste parkrust van onze gasten. Onze suggestie is vanaf 12 jaar
  • Linnen en handdoeken zijn inclusief
  • Jullie bedden zijn opgemaakt bij aankomst
  • Ontbijt is inclusief en wordt naar de Buitengewone kas gebracht
  • Eindschoonmaak is inclusief