De Orangerie

De meest bijzondere accommodatie..

Wilt u Buitengewoon genieten? En op zoek naar een buitengewone ervaring? Onze prachtige kas van 450m2 hebben wij ingericht voor 6 personen. Wakker worden met een adembenemend uitzicht. Of lekker genieten in de privé hottub. Het kán in onze Orangerie. 

De Kas ligt op het Zuiden en verwarmt zich vaak natuurlijk, maar er zit verder geen elektrische verwarming. Wel beschikt De Kas over een gezellige houtkachel waar u heerlijk van kunt genieten met elkaar. Tevens is er een grote pelletkachel aanwezig die zorgt voor een bepaalde basiswarmte, maar de daadwerkelijke temperatuur is afhankelijk van de buitentemperatuur en verdere weersomstandigheden. Vergeet dus niet warme truien mee te nemen zodat de kou u niet tegenhoudt om te genieten van uw verblijf en gezellig en knus voor de houtkachel te zitten met uw gezelschap.

In de Kas staan 3 tenten met elk een tweepersoonsbed (2 x 160-200 en 1 x 180-200) en elke tent is uitgerust met een elektrisch kacheltje. U wordt bij ons volledig ontzorgd. Uw verbijf is inclusief linnen en handdoeken. Als u aankomt zijn de bedden voor u opgemaakt. U kunt gelijk beginnen met de kachel aansteken. 

In de ochtend komen we uw ontbijt brengen. Ook uw ontbijt is inclusief. 

U beschikt over uw eigen sanitairgelegenheid uitgerust met Rituals toiletartikelen. Verder heeft u koffie- en theefaciliteiten.

In al onze accommodaties zijn honden helaas niet welkom

De Orangerie

Beschikbaarheid & Prijzen

* Genoemde prijzen zijn per accommodatie per nacht  exclusief toeristenbelasting. 

  • Ons parc is niet geschikt voor kleine kinderen in verband met de vele vijvers en de gewenste parkrust van onze gasten. Onze suggestie is vanaf 12 jaar
  • Linnen en handdoeken zijn inclusief
  • Jullie bedden zijn opgemaakt bij aankomst
  • Ontbijt is inclusief en wordt naar de Buitengewone kas gebracht
  • Eindschoonmaak is inclusief