Diamond suite Parc Buitengewoon

diamond suite

met privé hottub

Wellness & Luxe

Klein, Luxe en dichtbij de natuur… Droom je…. Nee… Dit is buitengewoon genieten!

De Diamond Suite is net een stukje ruimer dan de Diamond Studio waardoor je een apart leef- en slaapgedeelte hebt. De Diamond Suite  heeft veel lichtinval. Je kijkt zo vanuit je bed of je privé hottub de natuur in.

In de diamond suite staat een extra grote boxspring bed (180×210) en verder is er een keukenblokje voorzien van een koelkastje, koffie- en theefaciliteiten en alles wat je nodig hebt aan glaswerk, servies en bestek. 

Ook is de accommodatie voorzien van een houten vlonder, dus ‘s avonds heerlijk buiten zitten met een heerlijk vuurtje.

Om het weldadige gevoel compleet te maken beschik je over je eigen sanitair met luxe douche en dus jouw eigen privé hottub en heerlijke Rituals toiletartikelen. ‘s Ochtends komen we graag op de door jouw gewenste tijd je ontbijt brengen!

De Diamond Suite beschikt over een keukenblokje met een Puro Cups-koffieapparaat en een waterkoker,  elektriciteit en koelkastje. Het bed wordt voor je opgemaakt en een handdoeken- en keukendoekenset zijn voor je aanwezig. Het verblijf is inclusief eindschoonmaak. Je hoeft alleen maar te genieten.

In al onze accommodaties zijn honden helaas niet welkom.

Diamond Suite met privé hottub

Vanaf 15 april in te verblijven

Beschikbaarheid & Prijzen

* Genoemde prijzen zijn per accommodatie per nacht voor 2 personen exclusief toeristenbelasting. 

  • Ons parc is niet geschikt voor kleine kinderen in verband met de vele vijvers en de gewenste parkrust van onze gasten. Onze suggestie is vanaf 12 jaar
  • Linnen en handdoeken zijn inclusief
  • Jullie bedden zijn opgemaakt bij aankomst
  • Ontbijt is inclusief en wordt naar de Suite gebracht
  • Eindschoonmaak is inclusief