arcade met hottub parc buitengewoon

arcade
met privé hottub

Een buitengewone beleving...

Stel je voor… je wordt wakker, je hoort de vogels fluiten, je slaat de Arcade open en je kijkt uit op een prachtige vijver… Droom je…. Nee… Dit is buitengewoon genieten!

De arcade is gelegen aan de natuurlijke vijver van het Parc. Dat is heerlijk wakker worden met een kopje koffie aan het water. Ervaar het totale buitenleef gevoel.

In deze speciale Wellness Arcade wordt het écht buitengewoon genieten met uitzicht over de natuurlijke vijver. Dus je kunt heerlijk ontsnappen aan de alledaagse drukte. Om het weldadige gevoel compleet te maken is er een privé hottub en heerlijke pelletkachel voor de koudere avonden. Ook beschik je over je eigen sanitair met luxe douche en heerlijke Rituals toiletartikelen.  Om het wellness-gevoel compleet te maken zijn er ook badjassen aanwezig. Je slaapt heerlijk beschut in uw boxspring van 180×200 en ‘s ochtends komen we graag op de door jouw gewenste tijd je ontbijt brengen!

De Arcade beschikt over een pantry met een Puro Cups-koffieapparaat en een waterkoker,  elektriciteit en koelkastje. Het bed wordt voor je opgemaakt en een handdoeken- en keukendoekenset zijn voor je aanwezig. Het verblijf is inclusief eindschoonmaak. Je wordt volledig ontzorgd.

In al onze accommodaties zijn honden helaas niet welkom. 

ARCADE met PRIVÉ HOTTUB

Beschikbaarheid & Prijzen

* Genoemde prijzen zijn per accommodatie per nacht voor 2 personen exclusief toeristenbelasting. 

  • Ons parc is niet geschikt voor kleine kinderen in verband met de vele vijvers en de gewenste parkrust van onze gasten. Onze suggestie is vanaf 12 jaar
  • Linnen en handdoeken zijn inclusief
  • Het bed is voor je opgemaakt bij aankomst
  • Ontbijt is inclusief en wordt naar jouw Arcade gebracht
  • Eindschoonmaak is inclusief