Armadillo

Samen van de sterren genieten..

De Armadillo zorgt voor de meest buitengewone beleving.

De Armadillo staat richting het water, waar je heerlijk samen kunt genieten van de sterren. Via een ladder kan je naar boven klimmen en samen genieten van een drankje onder de sterrenhemel. Langer buiten genieten? Dan steken jullie heerlijk jullie eigen hottub aan. 

De Armadillo is onze meest buitengewone accommodatie en is voorzien van veel ruimte en uitzicht naar buiten. Ook ´s morgens wanneer je wakker wordt kijk je samen over ons prachtige water. Even een kopje koffie zetten, waar ook al alles voor klaarligt. 

De Armadillo is voorzien van een heerlijk boxspringbed van 1.60 bij 2.10. In de badkamer vind je een heerlijke douche en toilet.

 Het bed wordt voor je opgemaakt en de handdoeken liggen klaar. Direct genieten dus! 

Altijd inclusief op ons parc is het ontbijt.  

In onze accommodaties zijn honden helaas niet welkom.

Rik Roosen
Rik Roosen
2022-12-19
Anne van Maris
Anne van Maris
2022-12-12
Onwijs genoten in de Dome tent. Wij sliepen hier in december met -2 in de nacht, maar hebben het eerder warm dan koud gehad. Aanrader om even samen te ontspannen!
Tosh Van hoeck
Tosh Van hoeck
2022-12-10
Dit is glamping! Vader/dochter weekendje… normaal gaan wij jaarlijks kamperen maar dit jaar wou ik toch een beetje luxe… ☺️ We hadden al hoge verwachtingen en deze werden overtroffen! Er is werkelijk aan alles gedacht… tot in de kleinste details ?? Top!
Lotte Brinkman
Lotte Brinkman
2022-12-06
Een fijne, rustige plek. Alles is tot in de puntjes verzorgd en overal is aan gedacht. Een knusse inrichting, met ook een heerlijk bed. Ook bij het ontbijt kom je niets tekort.
Fabian Garducci
Fabian Garducci
2022-11-29
Wat een heerlijke tijd hebben wij saampjes gehad in de Iglu!! We werden gelijk warm ontvangen en kregen een rondleiding over het park. Het huisje was super schoon en romantisch ingericht. Het uitzicht was ontzettend rustgevend en geeft je een vrij gevoel. Zowel het diner als het ontbijt was heerlijk! Het voelde echt als even helemaal ver weg van de bewoonde wereld. Met de hottub als kers op de taart! De service is top, jullie stonden gelijk voor ons klaar toen we wat nodig hadden erg fijn! Bedankt voor deze fantastische ervaring, we komen zeker nog eens terug! Liefs Fabian & Chantal
Moniek Walther
Moniek Walther
2022-11-28
Songül TG
Songül TG
2022-11-14
Soms zul je de waarde van een moment pas echt leren kennen als het een buitengewoon plekje is ? Fantastische plek, een aanrader ✌?
Erik Geels
Erik Geels
2022-11-08
Merel de Jong
Merel de Jong
2022-10-27
Arjan Drummen
Arjan Drummen
2022-10-24
Top accomodatie met een zeer vriendelijk ontvangst! Een echte aanrader voor een heerlijk rustig verblijf.

Beschikbaarheid & Prijzen

* Genoemde prijzen zijn per accommodatie per nacht voor 2 personen exclusief toeristenbelasting. 

  • Minimale leeftijd is vanaf 18 jaar
  • Linnen en keukendoekenset zijn inclusief
  • Bed is opgemaakt bij aankomst 
  • Ontbijt is inclusief
  • Badjassen kunnen bijgeboekt worden