BuitenhuusKe

Word wakker in een droom...

Het buitenhuuske is een in Bossche stijl gebouwd huisje. Klein, maar fijn! Prachtig gelegen aan de rozentuin van het Parc. Een plek waar je even kan terugtrekken en van waaruit je heerlijk kunt fietsen en wandelen. 

Het buitenhuuske ligt aan de rand van ons parc nabij de Kleefseweg en is voorzien van een pelletkachel om het huisje te verwarmen, het opgemaakte bed staat klaar bij aankomst: een ruime boxspring bed 1.80 bij 2.00. Het huisje beschikt over een kitchenette met inductiekookplaat, combimagnetron en koelkast. Ook is er een televisie die werkt middels Chromecast en een gezellige eettafel. Voor het extra geniet-moment is de badkamer met douche en toilet uitgerust met Rituals toiletartikelen. ‘s ochtends komen we graag op de door jouw gewenste tijd je ontbijt brengen!

Vanuit je eigen privé-terras kun je genieten van de rozentuin. Het bed wordt voor je opgemaakt en een handdoeken- en keukendoekenset zijn voor je aanwezig. Het verblijf is inclusief eindschoonmaak. Je wordt volledig ontzorgd. In al onze accommodaties zijn honden helaas niet welkom.

 

BUITENHUUSKE

Beschikbaarheid & Prijzen

* Genoemde prijzen zijn per accommodatie per nacht voor 2 personen exclusief toeristenbelasting. 

  • Ons parc is niet geschikt voor kleine kinderen in verband met de vele vijvers en de gewenste parkrust van onze gasten. Onze suggestie is vanaf 12 jaar
  • Linnen en handdoeken zijn inclusief
  • Jullie bed is opgemaakt bij aankomst
  • Ontbijt is inclusief en wordt naar het buitenhuuske gebracht
  • Eindschoonmaak is inclusief